whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

škorica :)

v sobotu príde škora.. má sem cestu pracovne.. na jeden deň, ale to sa ráta :D teším sa.. aj keď už nie sme najsamsuper kamarátky, je pekné, že si spomenula.. zajtra idem do kolína do piatku na Schadensversicherungsmathematik seminár.. o tri týždne mám potom z toho skúšku. a akurát som si všimla, že som objednala lístky o týždeň neskôr.. no paráda.. ešteže som si to všimla teraz a nie o tri týždne..

ach.. to sa môže stať len mne :D neviem, či sa môžem spoľahnúť na Tilka, že uprace, keď tu nebudem, ale bolo by by pekné, keby nás škora navštívila aj doma. šak ale nejak to zvládnem aj v sobotu ráno..

včera sme hrali rollenspiel.. naozaj super ľudia. ďaľšia hra je v nedohľadne. melody dokončuje bakalárku, ja mám skúšku.. chalani sa možno stretnú prvého mája ^_^ v máji je to trochu zložitejšie tak či tak.. až tak mi to nevadí.. akurát sme dokončili jeden run a druhý bude mastrovať tilko.. tak aspoň snáď nebude toľko hrať :P ale dobre, včera už nebol taký otravný..

lange rede kurzer sin.. je toho veľa.. teším sa na škoru.. aj na svadby :D rollenspiel mi chýbať nebude. musím sa začať učiť.. a píšem blbosti..

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014