whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

posledný týždeň na Slovensku :)

nečítať! ^_^
posledný týždeň na SVK sa niesol v znamení lúčenia.

v pondelok (24.3.) som mala goodbye party v mojej izbe s kamarátmi, ktorých ostatní nemusia ^^ najprv prisla maťa, hneď po robote sme šli spolu ku mne. potom R. .. ešte načas, dokonca možno o niečo skôr. a Ďuri, Vierka, Pišta, Miňo a Peťo. kúpili sme s Tilkom kopu snackov, ale nakoniec sa skoro žiadne nezjedli, lebo keď sme šli po Miňa, objednali sme pizzu. Hrali sme DiXit (vyhrala som, yey ^^) no a tak.. pokecali sme, pili pivo a víno (ja len pivo) a veľa sa smiali. potom mi na obal z pizze napísali pozdravy. bolo to milé :)

v utorok (25.3.) sme mali goodbye party náš byt s jankiným bytom a emil. povedala som tilkovi, nech kúpi dáke lepšie víno a syr, že budeme piť víno. kúpil 4 druhy syra a žiadnu goudu! ach, muži... ešte hrozno a olivy.. tak sme pripravili z toho také jednohubky. ani som neverila, ale všetky sa zjedli.. a aj dáke chipsy a popcorn. ježko doniesol aj vodku, tak sme pili s džúsikmi. dokonca sa dopil aj rum čo sme mali v mrazničke. tilko si hrkútal s lukášom zase o dákych hrách, oni sú ale tak nenormálne nudní! :D a ani prekričať sa poriadne nedajú.. keď došiel alkohol, odišli hostia.. akurát tak nejaké pivo asi ostalo.. dostala som darček, taký balíček, že si ho mám otvoriť v ulme. boli v ňom chrumky, džúsik, pero a farebné papieriky.. také milé :-) v

stredu (26.3.) sme mali teambuilding. zahrali sme si curling a potom sme šli do baru, kde bola poriadne nevľúdna obsluha.. no čo už.. odišla som pomerne skoro, lebo som ešte ani nezačala baliť.. a úprimne bola tam aj dosť nuda. pobalila som pomerne rýchlo a šla som spať už o pol druhej ^^

vo štvrtok (27.3.) bol môj posledný deň v práci. už som toho až tak veľa nerobila, zato bolo doosť vecí, čo bolo treba vybaviť. kopu podpisov na leaving letter pozháňať. a nakoniec výstupné interview s ivkou. potom som sa ešte so všetkými išla rozlúčiť.. seba a vladko boli zlatí, seba dostal aj môj monitor a kvietok ^_^ aj ostatní boli milí a srdeční.. až na martina, ale čo už. dostala som aj pekné tričko a kartu :) večer som ešte upratala a domov som šla s parádnym 'stopom'. chalan ma odviezol prakticky od dverí ku dverám, čo bolo fakt paráda vzhľadom na množstvo batožiny, čo som ešte potrebovala prepraviť. ešte mi s tým chalani aj pomohli až do výťahu. a chalanova frajerka bola super zlatá, celú cestu konverzáciu tvorila. som ju silno obdivovala :-)

v piatok (28.3.) som sa ráno stretla s mojou miškou a sofi. dala som jej darček k narodeninám a boli sme pri 3Péčku vonku. sofi bola strašne zlatá, keď šla na šmýkačku a stála hore a pusu mi dala :-) len cestou domov sme sa bláznili a ju potom z toho ruka bolela tak ma to riadne mrzelo :( našťastie to na druhý deň bolo už v poriadku.

večer som šla s vevou do notre, dali sme si napoly grécky šalát s tuniakom, a veva z neho vyjedla toho tuniaka a potom po 4 pivá, aby mi to vyšlo do lístkov presne :D potom sme ešte stáli vonku a kecali asi hodinu a pol, že sme aj vytriezveli :) pekné to bolo, dávno som nebola tak sama s vevou. sme tak pokecali, poklebetili, zaspomínali ^_^ ešte aj politickú situáciu rozobrali.

v sobotu (29.3.) som šla ráno s chipitou do labute. s ňou bolo tiež super, porozprávala mi o novom frajerovi. :) tiež taký zajačik ^_^ no uvidíme, čo sa z neho vykľuje :) potom som šla domov na obed a s mamou voliť. odtiaľ zase do parku za miškou, sofi a djom. šla aj mama, ale potom odišla, keď oni prišli. sofi potom v labuti skákala a šmýkala sa a tak. a do skákacieho hradu sa bála. isto keď prídem nabudúce, už sa nebude báť. rastie príliš rýchlo. no a večer na stanicu. pomýlila som si čas a šli sme o pol hodinu skôr.. no aspoň sme ešte zašli do saturu po čosi, čo mama zabudla.. a zase na stanicu.. a potom už len cesta..

no a tak skončil môj slovenský život. a začína ten nemecký ^_^

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014