whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

pondelok..tisice rande s chipitou a prve rande so stevkom :)) (22.12.2008)

daco take som si nepredstavovala ani v tom najkrajsom sne.. on je uzasny.. a ma ma rad! :)
s chipou sme mali rande o jednej.. meskala!

ale stretla som pri betlehemskom svetle agiku s atilom.tak sme aspon pokecali..a prisla mi sms od stevka :) agika bude zavidiet:D chipita prisla aj so sexosom.. a vyberali darcek pre maminku.. nic nevybrali a sexos siel nakoniec domov. ja som kupila vsetko, co som xcela.. knizku pre maminku a diskotricko pre janku :)

stretli sme sa potom aj so suzi a s mastou.. sli so mnou pockat na stevka.. moje zlaticka.. mala som dost tremu..siel okolo palo, ale nastastie sa nezastavil na pokec O:-).

ked stevko prichadzal, vazne som ho sotva spoznala.. prisiel ku mne a xcel mi dat pusu.. ale som sa hanbila, tak som ho len tak objala.. potom som si vyobjimala holky a sli sme hetky..

pozval ma na pizzu.. sli sme jeho autom.. zabudol si zapnut svetla.. ale zistil to uz na druhej krizovatke :))) vraj zo mna bol taky nesvoj :) sli sme do haciendy.. objednal si velku pizzu s kopou cibule.. no super, pomyslela som si, to teraz bude 'radost' sa bozkavat.. potom este zistil, ze nema dost peniazi a siel vybrat do bankomatu.. nechal ma tam sediet dost dlho samu :(

do toho mi vkuse volal a pisal lubo.. lenze .. nemozem si pomoct.. stevko bol taky zlatucky.. ked sa mi aj ospravedlnoval, ze "prepac, ze obcas neviem, co povedat.." pritom on bol ten, co kecal viac.. pri mne je vzdy ten druhy ten, co keca viac :) co uz.. som aka som.. snazila som sa obcas aj temu nadhodit. konecne som sa o nom cosi dozvedela.. kedze som nevedela takmer nic.. ze studuje externe na VS v BB pedagogiku. ze xce byt policajt.. ze v piatok rano odchadza do rakuska, kde pracuje ako pomocnik v domacnosti.. na 2 tyzdne :(

..stevko nezvladol tu svoju pizzu.. ja som mala len malu, ale itak mi kusok ostal.. nevadi.. zobral do krabice. ked sme vysli von, drzali sme sa za ruky.. alebo sme sa drzali okolo pasa:) sem-tam sme si aj pusu dali :) zaniesli sme tu pizzu do auta a sli sme do kuny, zahrat si futbal :) boli sme tam snad jedini zakaznici.. stevko zobral po 2 deci kofoly a asi 3 zetony na futbal.. stol bol otvoreny, na takych je sranda hrat.. barmanka sa na nas milo pozerala.. uz cestou sme rozoberali take temy, ako ze ci je veriaci, ci sa xce zenit v kostole, aka by mala byt jeho zena atd. :) pred vchodom do kuny ma objal, zapozeral sa mi do oci a povedal, ze som krasna :)

vo futbale som ho 2x porazila a na tretikrat sme dali stavku :) to uz vyhral on. no potom povedal, ze uz ma nebude podcenovat. ze som dobra.. predtym si myslel, ze som mala iba stastie vtedy v kongu.:) potom sme sli do parku.. na ostrovceku sme sa zdrzali :) drzal moje dlane vo svojich, stali sme oproti sebe a ja som si predstavovala, ake krasna by bola nasa svadba na tom ostrovceku :))

bozkavali sme sa, objimali sme sa, rozpravali sme sa.. bolo to krasne.. vravela som mu, ze moj idealny chlap musi byt sokoliar.. tak bol z toho moc sklamany, tak som povedala, ze dobre, len musi byt niecim vynimocny.. tak povedal, ze on je vcelar! vsak aj to sa rata :)) stevko je moj idealny chlap :)

bolo mu uz dlho stat a tak sme sli niekam sadnut.. nakoniec sme ostali na autobusovej zastavke pred GBST a tam sme posedeli snad daku hodinku.. bolo mi s nim krasne, vazne krasne :) bolo mi potom velmi treba cikat, tak som sla do parciku do krickov :) on na mna cakal a potom som ho odzadu prekvapila :D necakal to, tak sa vylakal :)

nakoniec sme sli do auta, dojedli sme tu pizzu, zakurili sme si, pustali hudbu.. :) zaviezol ma domov okolo jedenastej O:-) takze sme boli spolu 7 hodin.. s tym som vobec neratala.. myslela som, ze sa ma bude xciet zbavit uz po nejakych dvoch..ze nam to nevyjde a odpiska to.. ale nestalo sa..

ked mi cestou cez namestie rozpraval, ako vsetci jeho stari rodicia este ziju a ze maju dlhovekost v rodine, ze on sa dozije aspon 110 rokov, tak som poznamenala, ze "ved ty prezijes aj nase deti.." :D povedal, ze tak o tom este neuvazoval..

je to asi blaznive, ale ja som sa velmi zamilovala.. hned na prvej schodzke.. mozno aj chvilku predtym.. nikdy som na nieco take neverila.. ked mi niekto hovoril.. po jednom dni, aky je zalubeny.. teraz verim.. viem, ake to je O:-)

stevko :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014