whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

party u R.

nieco tam vzdy bolo..
poslal mi pozvánku na párty. vierke ani mati nie. ale ďurimu áno. potešila som sa, že ma pozval, "že ma má rád". párty na byte. také mám najradšej ^_^. ale tilko so mnou nexcel ísť. a tak som šla sama. začínali o piatej, no ja som tak o pol ôsmej vyrážala. začala som piť už doma, aby som bola zhovorčivejšia. súďte ma, keď xcete, som proste veľmi veľmi veľmi socially awkward.

trafila som dobre, veď už som tam raz bola. na cestovateľskom kinečku, kde sa tilkovi so mnou tiež nexcelo ísť.privítali ma S aj R objatím a S sa mi postaral o pohár (papierový - napísal naň Lenuška). sadla som si na taburetku vedľa jednej veľmi milej baby. asi sa volala gabi alebo niečo také. väčšinu večera som sa bavila s ňou. pracuje pre turecké osn a býva v kittsee. :) bola na aute, tak nepila. pôvodne mala byť párty do desiatej, ale pretiahla sa nám. ^^

R. som sa snažila presvedčiť, aby mi prišiel pomôcť s diplomovkou. že som z toho zúfalá. vravel, že to nie je práve to, čo by xcel v sobotu robiť, ale potom povedal, že dobre, že doobedu môže prísť.

pili sme, kecali, nekecali (v neverbálnej časti).. od desiatej sme boli potom ešte tichšie. rado a dano (vklude) zahrali na gitary. ale nespievalo sa :D iba hmkalo :D

časom odišla väčšina ľudí do mesta alebo domov. R. tvrdil, že ideme všetci do mesta, tak som povedala, že pôjdem s ním. okrem nás dvoch tam ostali len S s frajerkou a ešte jedna ich kamarátka. zahrali sme si doble. ale potom sa to začalo zvrhávať :D eSova frajerka tancovala sexy tančeky v spodnom prádle ponad tú kamarátku, S sa zapájal a R. to filmoval :D .. tak som povedala, že im už nechám radšej súkromie ^^ kamarátka tiež odišla.

R. šiel za mnou (do jeho izby :D). Sedeli sme na gauči a pozerali po sebe :D veľa sme toho nenarozprávali. len tak trocha. odvedľa bolo počuť vzdychy a milostné inštrukcie. R. vravel, ako sa mu to páči, keď počuje, ako sa dvaja majú radi a keď je im dobre. :P

dlho sme sa po sebe pozerali. trochu sme sa dotýkali. bolo to také čudné. on ani ten večer nepil, akurát trošku si dal so mnou nejakú whiskey, ale naozaj málo. a mne bolo také divné, že čokoľvek poviem, on ma bude rozumieť. povedala som mu, že ho mám rada a hneď v tom momente som to aj oľutovala, lebo sa veľmi čudne tváril. skúsil ma pobozkať. nebolo to dobré.
pýtala som sa ho, ako to má s dievčatami. spomenul len Katku, že sa kus bozkávali, bol u nej na intráku, ale že nie je dobrý človek, tak sa na to vykašľal a ona ho potom xcela raniť, že si začala s eSom. Ale to je už stará história. No odvtedy a medzitým asi nič.

Povedala som si, že chudáčik. popritom musí počúvať cez stenu eSov bohatý sexuálny život. Chodil tam okolo nahý aj nás presviedčal, nech sa ku nim pridáme. ha-ha. R. povedal, že je spokojný. že mu vzťah netreba.

donútila som ho zahrať mi na gitaru tie dve pesničky od nohavicu, ktoré jediné vie :D (myš a svátky slnovratu). vravel, že mám prísť na koncert (dnes hrali v Britishi). povedala som mu, že mi nemusí prísť pomôcť.

on na to, že príde.. určite.. ale už vtedy som tušila, že ráno bude mať asi iný názor. a nemýlila som sa. no on povedal, že sa ozve. ja som sa neozvala. neprišlo mi to vhodné. zapípal mu mobil. bola to správa od tilka, že sa o mňa bojí, že či som s ním. odpísala som mu. s prekvapením som zistila, že je už pol tretej. R. mi pozrel spoje. nočáku to trvá skoro hodinu. povedal, že môžem prespať, že on sa vyspí aj na zemi. nexcela som. hoci možno škoda, to by som ho asi skorej presvedčila, aby išiel so mnou a pomohol mi. ale nexcela som nebyť doma, keď sa tilko preberie.

trochu som ho objala. on už skoro zaspával. Potom mi pomohol pohľadať mikinu a odprevadil ma na zastávku. to bolo milé. lebo presne mi už chcel začať vysvetľovať, ako sa tam dostanem (lebo nočák nechodí na tú, kde som vystupovala) a ja som si pomyslela, že jasné, to je také typické.. nechá ma ísť samú.. ale potom povedal, že ma odprevadí, že je to jednoduchšie ako to vysvetliť. potom so mnou dokonca čakal deväť minút na ten bus. a potom ma objal na rozlúčku. objímanie mu ide dobre :)

tilko sa na mňa ešte ráno hneval, ale to chápem. veď som to dosť posrala. nechala som mobil v bunde a nevedel sa mi dovolať. ešte keď som vravela, že prídem o desiatej. a potom o druhej stále žiadna správa.. aj ja by som sa bála.. ale ja som taká bojazlivá, že si o neho vždy robím starosti, on o mňa väčšinou vôbec. včera výnimočne..

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014