whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

pár viet

milujem, keď stlačím backspace a všetko sa mi vymaže.. tak môžem písať odznova..
tilko má zajtra poslednú skúšku.. xcela som mu spraviť u amira surprise party, ale žiadny z jeho 12 priateľov "nemá čas". akurát Toby s frajerkou možno prídu, ale aj to neskoro.. Nadja povedala, že nevadí, spravíme si párty sami.. veľmi ma to potešilo :) pravdu má, nejde o kvantitu, ale o kvalitu ^^

dali sme konečne (zase) zmenšiť snubný prsteň.. prešli sme celý Ulm, aby sme našli najlepšiu cenu.. nechali sme ho u posledného rovno na Petrusplatzi.. za 25€ že to spraví.. z 55 na veľkosť 51.. Tilko na mňa skoro nakričal, že prečo taký malý, že isto keď priberiem, nebude mi dobrý.. ale aj ujo zlatník sa ma zastal, že lepšie trochu menší..

ešte jeden zlatník bol veľmi milý, že jeho žena by to spravila, ale nevedel cenu povedať a tak.. a že aj vyrába zlaté šperky, že by nám isto vyrobila.. ale nebola tam.. no možno si dáme spraviť prstene na želanie.. videla som v klipe čo mi carlos poslal také parádne.. podobné, ako má tilko, že s retiezkou v strede, čo sa vie otáčať.. tak sa mi to veľmi páčilo, lebo sme xceli aj nejaké personalizované prstene.. ale nemáme nič také, čo by nás vystihovalo.. ale taký prsteň by aj bol osobný..

tilko bol u mňa až do dnes rána.. no nerozlúčili sme sa veľmi pekne, boli sme obaja kus podráždení.. včera sme kus pili, lebo Conny xcela ísť na vianočné trhy, ale my sme varili šošovicovú polievku.. tak sme si potom uvarili víno doma a hrali sme aj so Stefanom a Míšom Who Am I? najprv som vyhrala, lebo Putin bol príliš jednoduchý a potom mi Míša vymyslel "Thomas Mann" .. v druhom kole som bola potom Satan..

víno sme pili so Schussom rumu.. lepšie tak bolo :P a potom sme mali pivo.. a po polnoci mal práve Stefan narodeniny, tak sme si pripili ešte rumom.. volala mu hneď frajerka s nejakým kolegom a spievali mu "happy bday dear Bratwurst.." :)

idem už spať.. zajtra mám pohovor kvôli nejakému štipendiu.. ale je to kus divné.. bude to isto trapas.. potom o jednej cestujem do NB :) v pondelok mám pohovor do toho klubu. snáď to vyjde, to by bolo úžasné :))

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014