whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

oranžový pes na mňa pozerá..

pripomína mi krásne chvíle.. a je jedno, koľko ich bolo málo..
pred Vianocami.. vo Viedni.. len on a ja.. ja a on.. láska? áno... z mojej strany..

keď xcel kúpiť nejaké suveníry pre svoju rodinu, spýtal sa ma, ktorá soška je najkrajšia.. a ja som vybrala oranžového psa.. no on vybral iné... a potom, keď šiel na WC... ho kúpil pre mňa <3 .. a dal mi ho len tak.. a ja som sa strašne zamilovala.. do oranžového psa..

milovala som ho.. bozkávala som ho.. keď on pri mne nebol.. a keď som si na to spomenula...

dnes mi bolo chladno.. a som trochu chorá... obliekla som si jeho tričko.. nenosím ho skoro.. a tak nesmrdí.. no už nevonia.. ako on.. nechal mi ho.. a ja som mu ho nexcela vrátiť.. nevadilo mu to.. a potom snáď zabudol.. alebo mu to skôr bolo už jedno.. a ja ho budem mať navždy... a vedieť, že je jeho..

že je chlapa, ktorého som nadovšetko milovala.. ktorého nadovšetko milujem..life will go on..

čo mi ostáva, ako žiť ďalej? .. a tváriť sa, že som silná.. a že mi nič nechýba.. veď ľúbim BB.. ale len trošku.. a nie viac.. ani viac nexcem.. veď načo sú veľké lásky? načo mi bolo Peťa milovať? načo mi bolo M. milovať?

občas len plačem ewke na pleci.. ewke v náručí.. pre peťa nie, veď M. som milovala viac.. pekná vec, že láska k Peťovi už nič neznamená.. ale príde niekedy deň, že láska k M. už nič znamenať nebude? budem ešte niekedy niekoho viac milovať? niekoho, kto mi to opätuje? alebo taká láska proste neexistuje?

a keď ho nikdy neuvidím, záleží na tom? predtým som ho tiež pár rokov nevidela, a nezabudla som.. niže som nezabudla, trápila som sa.. a plakala Wufinke na ramene, a plakala Paľovi v náručí... čo na tom záleží?

a keď som bola s ním.. bol to len on.. s kým by som byť mohla.. a keď s ním nie som.. potom na tom nezáleží.. s kým som.. s kým nie som.. čo robím.. a komu ubližujem.. I am such a mess.. a vždy som bola.. aj s ním.. bez neho sa to len stupňuje... kto by ma mohol mať rád takú? keď aj ja samu seba nenávidím?

a možno sebou len pohŕdam.. a niekto mi povie, že veď mám dobré srdce.. ale čo keď nie? len tomu veriť xcem.. ale čo ak nemám dosť síl sa zmeniť? a čo, môjtybože.. čo vlastne xcem?

i just wanna live..

m... | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014