whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

nikdy som nikoho nemilovala...

a začína mi to chýbať...

asi sú nejaké také typy dievčat.. predurčené na lásku..

ako chipa moja ľúbená.. :-) a moja miška.. obe majú lásku, akú si zaslúžia.. lebo lepšie dievčatá na svete nepoznám..

miška a DJ, najprv ho odmietala, brala len ako kamaráta.. ale on sa nevzdal.. a ona ho mala stále viac a viac.. potom sme ich dávali dokopy, držali sa za ruky.. prvé pusy... a postupne veľká láska.. tá najväčšia.. prišlo spoločné bývanie, žiadosť o ruku a rozprávková svadba.. a pred pár dňami... krásny malý chrobáčik.. a zo mňa je "teta" :-)

klišé? :-) tak to ani náhodou!! v ich veku je to naozaj výnimka a v dnešných časoch už vôbec žiadne pravidlo.. trošku ma najprv mrzelo, ona by mala možno na viac.. takto nechala školu po Bc. a vzali sa.. naozaj veľmi mladí.. a pokúšali sa o dieťa! Boh im ho požehnal a pre nich začal úplne nový život..

moja chipa, tak tá o svadbe nechce ani počuť.. napriektomu, že jej marekovi už tikajú biologické hodiny :D .. ale ni, srandujem :-) ona to dotiahne určite ďaleko.. a keď si spraví profesúru, možno aj o deťoch porozmýšľa.. určite z nej bude skvelá mamina, hoci teraz k deťom nemá žiadny vzťah.. zato deti ju zbožňujú :-)

no ona bola stvorená pre lásku.. prvý "ozajstný" frajer, a hneď ten pravý.. hoci to nebol práve miňo, ktorého sme jej vybrali, ale nevadí.. marek je proste lepší.. upgrejdovaný :-) a nikdy o ňom nepochybovala.. lebo ona mareka neľúbi, ona ho miluje! vybrala si svoju cestu, proste je to ona, a ja som na ňu veľmi hrdá :-)


hlboka depresia :( | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014