whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

neviem, kde je..

a chýba mi..
ale je môj.. milujem ho.. stále tak, ako vždy.. stále viac.. aj keď bez dôvodu :-)

ráno som vstávala o pol 8 a o štvrť na 9 som odchádzala.. on ešte spal, spýtal sa, či má odísť.. povedala som, že ni, že keď bude xcieť odísť, nech ide, nemusí zamykať.. na stole som mu nechala mätový čaj s lístočkom, na ktorom stálo: "Pfefferminztee für dich :) "

keď som sa okolo tretej vrátila, čaj bol vypitý a z lístku mi spravil kvietok :-)

taký, aký mi spravil na Vianoce pred 2 rokmi, keď sme boli spolu... a aký potom spravil aj ženskej v Miláne za to, že nám poradila cestu.. a ešte komusi.. povedala som mu vtedy, že sa za to necítim dobre, lebo keď ho robí každému, nie som vôbec výnimočná.. on je proste.. on..

som výnimočná, lebo kvôli mne sa ho vtedy naučil robiť.. vraj..


kurz nemá úroveň.. C1 vraj .. a cítim sa tam byť najlepšia :D ni ako v septembri, čo som bola suverénne medzi najhoršími.. všetci sa tam skoro učia nemčinu už 10 rokov alebo tak.. ale nevidno :D 

sú tam 2 česi.. a celkovo nás je 6 z Norimbergu, čo je fajn, aspoň dakoho spoznám.. aj Fín ma pozdravil.. samozrejme som ho nespoznala...

včera večer, keď sme s M. hriali v kuchyni jablkovú štrúdľu, prišla tam Taiwanka.. tak sa ospravedlňovala, že nás vyrušila.. keď M. na chvíľu odišiel, pýtala sa, či je to môj nový frajer.. ja že starý.. ale potom sa mi to nexcelo vysvetľovať, tak som povedala len, že od včera.. a spýtala som sa jej, ako ona s chlapcami.. či stále nexce Zlatého Španiela... nexcela, on vraj stretol nejaké dievča... no neviem..

no keď som prišla na izbu, M. tu už nebol.. chýba mi, že neviem, kde je, čo robí.. ale je môj chlapec :-) môžem mu napísať.. aj keď ho nexcem uháňať, na druhú stranu.. veď nemôžem stále iba čakať, kým sa ozve.. to by ho dlho nebavilo..

hoci ktovie, ako dlho ho budem itak baviť..

no vždy, keď som s ním, som proste len jednoducho najšťastnejšia v mojom živote <3 :-)


m... | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014