whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

nemám veľa času

ani žiaden plán :D
boli sme lyžovať. v dolomitoch.. ja neviem lyžovať.. ale celkom ma to bavilo.. ako vždy, keď sa človek na niečo neteší.. bol aj johann a celá tilkova rodina (okrem mamy). takže osem dospelých a tri malé deti. my jediní nemáme potomka, tak sme si najviac polyžovali :) dokonca sme s tilkom objavili aj krásy wellnessu :)

takže.. všetko krásne, akurát veľmi drahé.. okrem toho stratil tilko debitku a 50€ z príliš tesných lyžiarskych gatí.. stane sa.. raz som zvládla aj sella rondu, raz sme boli na marmolade, čo je vyše 1000m prevýšenie a na vyhliadke :) prvý deň sme boli na somárskej lúčke.. bol tam slalom čo počítal čas. porazila som tilka :D

inak som vždy na strmých kopcoch akurát brzdila... najviac ma bavili tie menej strmé a ešte viac, keď boli takmer prázdne svahy.. na večeru bolo vždy trojchodové menu, tak som isto pribrala tri kilá :D na fašiangy dokonca sedemchodové.. hoci som jeden chod zrušila :D

cestou domov sme v taliansku nakúpili syr a cestoviny a potom ešte v ulme v kaufíku, lebo boli zápchy.. snežilo.. chudák sused, čo za nás službu prebral.. my sme si s ním vymenili.. lenže ten týždeň už nesnežilo..

v robote počítam zzr (zinszusatzreserve). prešla som od úplnej depky ku pomerne dobrému pocitu, že už to takmer rozumiem :D jeden deň sme sa celý trápili s markusom spolu, tak som v tom aspoň nebola sama..

zase sme sa nezmestili do rozpočtu.. tentokrát dosť drasticky.. vďaka tomu taliansku.. nuž.. v marci ideme zase do osla a potom je veľká noc.. okrem toho mi príde účet od zubárky, tak sa obávam, že sa zase nezmestíme. od apríla ale už nemáme veľké plány.. tak snáď to bude lepšie.

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014