whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

nečistím si v hlave..

píšem len tak, lebo si chcem pamätať pekné chvíle :)
prázdniny boli super.. hlavne tá časť, keď sme 2 týždne strávili s tilkom každú minútu spoločne.. keď sme šli na SVK, boli s jankou a ježkom, a u šóna koneriho, a doma v LC, hoci len na necelý deň, ale zato sme stretli tie najsuper kamarátky :) a mišku so sofinkou <3 ale aj tých pár hodín v mníchove s novým synovčekom leopoldom a pár hodín s gizelou a cornéliusom v indickej reštaurácii.. a konečne sme vytlačili a poslali pozvánky na svadbu :)

ešte je toho veľa, čo musíme dotiahnuť... ale nejako to bude.. a aj ak to nebude perfektné, hlavné je to, že budeme svoji ^^

začal mi druhý semester a ja som si toho naložila strašne veľa.. nemám šancu to zvládnuť, ale ešte si to nexcem priznať :D lebo tie prednášky na ktoré chodím, ktoré dávajú asi najmenej zmysel (3 kredity a ústna skúška) sú moje najobľúbenejšie ^^ iné zase potrebujem.. a tak ďalej a tak ďalej...no aj tak to budem musieť otesať, to mi je jasné.. a robím šport ^^. morning workout 2x do týždňa.. máme sexi inštruktora, tak je to celkom fajn.. :D a pomohlo mi to od bolestí chrbta normálne .. doteraz...

tilko aj ja toho máme obaja veľmi veľa.. napriek tomu, keď sme tento víkend boli spolu(24.-26.4.), skoro žiadnu robotu sme nezvládli... trochu som makala v piatok večer. on prišiel až okolo ôsmej.. v sobotu sme šli potom do zlatníctva kvôli prsteňom a potom nakúpiť.. nejaké veci na grilovanie a tak.. potom som už musela ísť na kurz.. kurz masáže.. len víkendový.. jeden človek neprišiel, takže nás bol nepár.. tak som bola v skupinke troch.. 2 hodiny sme masírovali a potom sa "obete" vymenili.. nexcelo sa mi robiť to isté 2x a xcela som ísť za tilkom, tak som šla domov.. šéfka mi dokonca povolila priviesť v nedeľu kamaráta..

boli sme pozvaní k wasifovi na grilovačku, ale pršalo, tak sme sa rozhodli grilovať doma.. nemali sme ale uhlie, tak šiel tilman kúpiť a ja som spravila rýchlu šošovicovú polievku aby sme neumreli od hladu (z eintopfu a bujónu ^^). míša sa potom pridal :) mali sme kus kuracie špízy a klobásky a marschmallows, ale posledné 2 jedol len tilko.. ku tomu laugenbaguette, čo je bageta robená z cesta na praclíky^^ skončili sme okolo pol desiatej večer a potom som oholila tilkovi chrbát (kvôli tej masáži). on si oholil aj hruď, potom sme sa osprchovali a až potom sme ešte trocha robili na veciach do školy a okolo polnoci šli spať...

v nedeľu sme mali budík na ôsmu, tak som sa často v noci budila, s pocitom, že budík nezvonil... okolo šiestej došiel asi štefan z párty.. spravili sme si raňajky a šli na kurz masáže, ktorý tentokrát začal už o desiatej..blbé je, že okrem toho jedného, čo chýbal v sobotu, chýbal ešte jeden navyše, takže bol tilman prakticky znova mimo do-počtu.. milá šéfka ho ale neposlala domov, a tak sme zase robili v trojici s chalanom, čo mu ten partner neprišiel.. takže z celého kurzu som bola jediná, čo dostala iba jednu masáž.. ešte aj tilman dostal 2 a to ani nezaplatil! ostatní, okrem toho Daniela, čo mu partner neprišiel, minimálne tri (ak nepatrili k tým šťastným, na ktorých to šéfka predvádzala)

potom sme mali trocha času kým pôjde bus a tilko si hľadal šoféra z NU do WÜ .. tak som šéfke pomohla skladať tie masážne ležadlá.. aj vravela, že to zvládne sama, ale som jej povedala, že pomôžem rada.. tak nakoniec aj tilko s posledným pomohol, lebo mu bolo blbé samému pomoc ponúknuť.. keď sme čakali na bus, spýtal sa, či mám nejaký papier na poznámky a náhodou som mala poruke post-itky.. povedal, že som super, a že ma ľúbi a ja, že: "super, tak neľúbiš ma zato, že som milá a pomôžem tete, ale zato, že mám nejaké papieriky v nohaviciach.." .ach..

busom sme sa odviezli na heilmeyersteige, kde nás nasco pozval na lunch/brunch.. aj s qinxiou, mášou a ešte jeho spolubývajúcim.. naozaj toho pripravil neúrekom, niektoré veci si mohol napr. aj odpustiť (z mortadely s paradajkou a nachos sa toho veľa nezjedlo), šopský šalát, maultaschen, nugetky, tzatziky, 2 kuratá a zemiaky.. ale bolo to super :) skoro celý čas sme mohli pozorovať nejakú nemku, čo sa sťahovala cez ulicu oproti máši.. nasco sa veľmi rozčuľoval, aké je to trápne, že nemci koľko vecí si na intrák sťahujú a ako im rodičia pomáhajú. ja som povedala, že by som bola veľmi šťastná, keby mi rodičia so sťahovaním pomohli ..

tilko strávil veľa času v nascovej izbe hľadaním vhodnej jazdy, ale nič nevedel nájsť.. akurát jedného o pol 9tej z nersingenu  niekam ku dákemu dorfu takže ani nie do wurzburgu..tak sme šli domov okolo piatej.. povedala som, že možno by bolo lepšie, keby sme sa tento semester videli len raz za 2 týždne, že by bolo lepšie, keby sme mali viac času na prípravu do školy..

vystúpili sme z autobusu na hbf a šli cez mesto, kde bol Kleinbrauermarkt.. kúpili sme si silné pivo za 3.5€ 3 deci a až potom zistili, že keď ho predávajú vo fľaši, stojí 1.80..čo už.. celkom dobré bolo, aj keď tilkovi príliš horké..keď sme došli domov, podarilo sa  mu dovolať chalanovi, čo o pol hodinu z hbf vyrážal.. tak sme šli hneď, že zastavíme sa ešte po 1 pivo :D tentokrát sme mali lepší výber, ja som zobrala fľaškové za euro (zwickl=nefiltrované) a tilko tmavé pivo do krígľa, hoci je to 2,5x také drahé za o 2/5 menej obsahu, ale krígeľ je coolovejší :D navyše mal ísť o pol siedmej z hbf a markt zatvárali o siedmej, takže nebolo jasné, či sa mi ten škaredý kríglik, za 2,5 pfand, podarí naspäť vrátiť..
 
došli sme na hbf asi 18:31 a strieborné auto tam stálo aj so 4 chalanmi okolo, tak sme sa prihovorili, ale nebol to on.. o chvíľu volal, že nemôže ísť, že nevie natankovať, lebo sa mu nedá kryt otvoriť... tak tilko asi 10x povedal scheisse a fak.. nižeby mu to nejako pomohlo..  napísal si na papier, že  würzburg a poslal ma preč.. šla som vrátiť ten kríglik a zase naspäť.. dala som mu 2,50 že "kauf dir was schönes..". bol tam s takými mama-syn, čo sa k nemu pridali. tiež hľadali.. našli.. odišli..

práve stáli na zastávke autobusy, tak som sa rozbehla, môj bol úplne vpredu. nexcelo sa mi tú istú cestu zase kráčať štvrtý krát.. predo mnou bežala tiež nejaká teta... milý ujo šofér nás ešte počkal..tak som si sadla, a pozerám, teta nevedela chytiť dych, až sa zakuckala... ponúkla som jej vodu (inak celkom ma takéto veci stoja premáhanie, lebo cudzím sa prihovoriť a tak..) ale som sa premohla.. veeľmi mi pekne ďakovala, ale nexcela.. len sme sa potom ešte zdvorilostne bavili celú cestu.. milá bola.. tak čo už :D 

teraz o štvrť na 10 mi písal tilko, že ešte idú iba znova do ulmu na hbf.. problémy halt... čo sa dá robiť.. aj to sa stáva...

skajpovala som potom troška s jankou :) a teraz idem robiť veci do školy.. a rozmýšľať, ktoré predmety si zruším.. ^^


daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014