whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

nečakané 'stretnutie'

pred viac ako jeden a pol rokom mi dal košom.. myslela som, že už ho nikdy neuvidím..
(28.11.) bolo to ráno pri raňajkách, keď tilko zase spomenul svoju bývalú.. neviem už prečo, tak som len špľochla, či musí o nej stále hovoriť.. povedal, že na ňu už skoro vôbec nemyslí, a ak áno, tak len v kontexte, aká som oveľa lepšia.. a ja to mám vlastne tak isto :) .. hlboko som sa zamyslela nad svojou minulosťou a ako som vždy ľúbila tých nesprávnych.. roba, peťa, no najviac a najhoršie m...  zaujímavé, že ešte pár dní predtým som bola vo fáze " M... kto? .. " už naňho takmer nemyslím...
a teraz to na mňa nejak doľahlo.. a úplne som depkovala.. len tak z ničoho nič.. nad tým, ako som si vždy znova a znova dosie*ala život.. tilko nevedel čo so mnou, tak len čakal, kým to prejde..

večer sme šli k juli.. mali sme šťastie, na hbf sme stretli ewičku.. šli sme spolu ku juli.. cestou sme stretli hanni, takže sme mali fakt šťastný deň ^_^ lebo sme práve troška poblúdili a ona nám ukázala cestu.. u juli bola už naddi aj s funglnaglnovým frajerom amirom :) vážne, iba deň predtým sa dali dokopy. keď mi to hanni na skúške rozprávala, smiala som sa, že chúďa naddi.. ale amir je lepší, ako som si ho pamätala a tak som vlastne pre nich veľmi rada..

mali sme také vorsaufen pred ws párty.. xcela som opiť tilka a celkom sa mi to podarilo.. mala by som s tým prestať :D itak nie je moc dobrý, keď je opitý, tak to nedáva moc zmysel..

ewi šla potom domov a my peši na párty, lebo na nočák sa nám čakať neoplatilo.. ostatní šli na bajkoch..

keď sme došli, vydali sme sa hľadať ostatných.. najprv sme však stretli steffena.. 'vyčítala' som mu, že sa neozval, lebo som myslela, že zavolá... bol s nejakým kamarátom.. no išli sme ďalej aby sme našli našich..

a potom som ho uvidela.. bol s nejakou holkou.. bola som asi dosť opitá, lebo som ho poklepala po ramene a 'pozdravila'.. skôr len také hi a zakývanie, lebo bolo kus hlučno.. jasné, že by sme sa vedeli nejako porozprávať, keby sme xceli, ale asi sme nexceli.. smutné..

veľakrát som si predstavila, aké to asi bude, ak ho náhodou niekde uvidím.. bála som sa tých párty na jeho škole, že tam bude, ale tam som na neho nemala šťastie.. a teraz takto.. na 'mojom' mieste.. tam som ho vážne nečakala.. veď čo by on mohol mať s ws spoločné..

predstavovala som si, ako sa mi srdce rozbúši, dych zastaví... ale nič z toho sa nestalo.. (žeby tiež vďaka alkoholu?) neviem.. proste sme prešli okolo a celú párty si nevenovali žiadnu pozornosť.. o meter ďalej boli naši.. vyobjímali sme sa, ako by sme sa veky nevideli :) dali si jednu tequillu na bare.. tancovali.. bavili sa.. m. som vlastne celý večer videla už len raz.. a to zase len prešiel okolo, no tenkrát som ho už nezdravila..

vlastne neviem, či on mňa vôbec videl.. dúfala som, že áno.. že uvidí, aká som šťastná.. ale prečo vlastne? .. bola som rada, že som bola na svoje pomery celkom pekná.. namaľovaná, s umytými vlasmi a učesaná, pekne oblečená a s chlapom, čo ma celý večer bozkával a túlil.. a s mojimi, ktorých mám tak strašne rada.. steffen mi predstavil dvoch slovákov, tak sme trošku pokecali :) ani s BB som sa celý večer nebavila.. jeho Cecy som videla len krátko.. pekne sa na mňa usmiala, ale neviem.. pochybujem, že ma spoznala.. skôr len tak..

keď sme sa potom fotili, zistila som, že to s tým výzorom zas nie je také ideálne.. vlasy dávno strapaté a šaty mi divne sedeli.. no ale čo.. nech si má krajšiu.. aj BB má krajšiu.. fakt, úplne nádhernú :-) som happy aj preňho.. nech je len šťastný :-)
tilkovi som povedala, že aj on tam je.. ale to bolo vlastne všetko.. veď to je jedno.. xcel ísť domov, tak sme šli pomerne skoro..

v piatok (29.11.) sme potom dlho vyspávali, chudáčik môj v noci aj grckal.. potom sme šli do ws, lebo som tam mala šál a zahrali si párkrát kalčeto.. večer sme si pustili film a potom aj nejaké hentai.. smiali sme sa, ako to komentujú a tak sme potom komentovali tiež.. hrozné ^_^

v sobotu (30.11.) sme boli s našimi na vianočných trhoch :) tri páriky a asi na hodinku aj hankina buddy :) uvarili sme si punč a v termoske ho doniesli :-). prechádzali sme sa okolo stánkov, UI nakúpil pár darčekov rodine.. my sme si dali 1/2 metrovú klobásku, perník s príchuťou vareného vína a trošku marcipánu.. a potom sme šli všetci na feuerzangenbowle..

tak som zase škaredú spomienku na M. a Feuerzangenbowle premazala peknou spomienkou na bowle s tilkom, hankou, nadjou a irančanmi.. boli sme dosť hladní a tak sme potom šli do istanbulu :-) dobre sme sa napapali a potom bolo už zrazu po polnoci.. hana s UI sa s nami rozlúčili pekne rýchlo, lebo xceli stihnúť poslednú električku a tilko nás ešte pozval ku amirovi :-)

dali sme si trošičku vodnej fajky a hrali sme na wii supermaria.. škoda, že mal len 3 ovládače, tak chudáčik nehral.. ostali sme asi do štvrtej a potom sme bežali na nočák, ktorý nám ale itak ušiel.. tak sme šli na požičaných bajkoch a prišli len o 7 minút neskôr domov, ako bus :-)

sranda, že u amira som sa vôbec necítila unavene, ale keď sme prišli domov, nevládala som sa už udržať na nohách.. šla som hneď umyť zuby a do postele, kým mi tilko ešte lepil rozpadnuté čižmy.. nespalo sa itak dobre, stále som sa budila.. ale inak to bol parádny večer, takých by to xcelo viac :-)

tilko veľa prdel.. tak som mu povedala, nech prestane, že je už ako BB.. vážne.. bolo to hrozné! :D

...
a tak mám prvé stretnutie za sebou.. ak sa to dá nazvať stretnutie... ťažko povedať, či dúfam, že aj posledné.. povedala by som, že áno, ale klamala by som samu seba.. veď je to všetko vlastne jedno.... on už nie je dôležitý..

pamätám si, ako vďaka m. už pre mňa láska k peťovi raz nebola už taká dôležitá.. nebola už vôbec dôležitá... a teraz vďaka tilkovi je m. už len depresívna spomienka.. občas sa bojím, že je tilko pre mňa až príliš dokonalý.. nemyslím všeobecne dokonalý.. ale proste taký.. ako stvorený pre mňa.. ako keby bol to, čo som celý život hľadala..

môže niečo také fungovať? však to ako keby ani nebolo z tohto sveta...


m... | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014