whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

najkrajšie obdobie..

končí o dva týždne.. a nové začína.. dajme mu šancu byť tým najkrajším ^_^
áno bolo to krásne.. :) tých posledných deväť mesiacov v BA.. síce to nebolo presne tak, ako sme si predstavovali, ale to nikdy nie je.. v niektorých ohľadoch to bolo ale dokonca lepšie.. :)
diplomka ma ubíjala, keď sa mi dlhé týždne nedarilo pohnúť z miesta.. a stále to nešlo.. ale nakoniec som to dala.. aj keď po vyše šiestich týždňoch stále nemám známku.. zato mi ale písal profesor, aby som tú prácu prihlásila na nejakú súťaž.. takže to snáď nebude také zlé ^_^. Aj keď som ho zatiaľ odignorovala..
ale môcť tam byť prvý deň, keď sa bubuška narodila, a potom skoro každý ďalší.. pomáhať s tou našou malou bojovníčkou.. tie spomienky mi ostanú.. ako som ju uspávala v kuchyni na rukách a spievala jej vymyslené pesničky.. ako sme ju mixľovali v kočíku aby zaspala a šlo to vždy len cez plač.. ako kakala 11x denne a potom celé týždne nie.. ako vedela pármesačná povedať "ahoj" a potom to zabudla. ako sa začala usmievať a potom smiať.. ako sme ju brali päťkrát denne na prechádzky, lebo inak sa nedala uspať.. ako sme s jankou pozerali seriály keď sme ju uložili na prvý spánoček.. ako nás morila a trápila, ale nakoniec si budeme pamätať aj tak len to pekné. aj ako začala loziť, a bľabotať, ako dávala high five a pápá, ako sme s ňou chodili plávať a posedieť na deku, kde papala zo zeme špinu a ako si všetko strkala do úst..
a bolo super aj prvýkrát s tilkom bývať.. spolu zaspávať a sa zobúdzať a sem-tam aj raňajkovať. spolu si variť.. a bola super naša dovolenka v turecku, aj výlet do budapešti.. a naša víkendová rpgčka.. aj párty s pištom a nasťou a ich kamarátmi, čo radi rozprávajú po anglicky ^_^ aj tých pár večerných kúpeľov v jame..
bolo to super, aj keď len prechodné obdobie.. celkom sa teším aj na to, čo príde potom.. nebude to ľahké, ale bude to vážne. :D som rada, že už mám aspoň izbu.. a ozajstnú prácu ^_^. ostatné sa ukáže.. bude to fajn :-)

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014