whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

len tak :-)

mám celkom o čom písať... a nepíšem :-/ nedá sa mi.. tak napríklad tento víkend.. bol super :-)

v piatok som videla R. .. len druhýkrát, čo som na SVK.. škoda, že ho tak málo vidím.. pár dní predtým som mu poslala pesničku s kačičkou :-) a on zahral asi prvé dve strofy potom :-) ach, také zlaté to bolo <3 :) mali sme "mjuzikmániu" .. :) boli tam aj nejaké dievčatá, čo hrali na priečnu flautu a na R. gitaru.. a spievali pekne.. ale vysoko :D bol tam aj G., ktorý celý večer ani slovo neprehovoril, okrem, keď sa ho Maťa spýtala, ako sa má, a on na to, že je unavený.. a keď odchádzal, tak sa rozlúčil, že ho nikto nepočul ^_^ a zamával..

prišiel aj Peťo s Fibkom, ktorý sa potom opil z piva a bol hyperaktívny :)) šli sme potom do Aury a potom do Kotolne.. v Kotolni sme už ale ostali len ja, Maťa, Nový Peťo a R. .. ale ten si šiel najprv ešte kúpiť niečo na jedenie .. hrali sme aj kalčeto, ale bolo to kus oničom, lebo sa nejak nikto nechytal :D a nakoniec sme s R. ostali sami.. no nie už dlho.. a o polnoci som už bola doma.. a písala si s BB.. ako aj vždy.. ten celý deň dospával opicu a pozeral futbal..

povedal mi klebetu :D že Druhý sa chválil, že spal s Češkou... ale s ňou spali skoro všetci :D povedala som, že tomu neverím... keby aj to bola pravda, tak je to jedno.. ale Druhý je aj tak teľa :)

v sobotu sme šli na Devínsku Kobylu.. a stade na Devín.. tam sme stretli Veca :D nepáčil sa mi :P lebo sa predbehol..^_^ boli sme aj u Kuča po nejaké veci, čo tam sestra ešte mala, tak ho aj balila.. mal pekné tričko, a keď povedal, že je od mamy, sestra mu povedala: "ty si úplná nostalgia". On si myslel, že povie nula :) myslím, že sestra už oľutovala, že sa s ním rozišla..ale jej osudový je vraj Marcel :) uvidíme ^_^ potom sme nakúpili v Kaufáči a spravili si mega cestovinový šalát s tuniakom, olivami, kukuricou, paprikou a paradajkami a uhorkou :)

a v nedeľu som bola so sestrou na bicykloch.. má priveľa energie :D mne stačilo tých 30km, na hrádzi, čo sme prešli.. ale môj bicykel je aj šunka :D keď sme si na chvíľu vymenili, strašne sa sťažovala..  a zase som si písala s BB.. celkom nečakane vytiahol tému "kedy Ťa prídem pozrieť".. a dokonca aj skoro presný dátum, že 12.Novembra.. teším sa, veď to už je o 3 týždne :-)

ani neviem, prečo ho mám stále tak rada.. a pritom viem, aký je hrozný.. ale .. aj tak naňho myslím.. a teším sa :) že xce prísť asi na týždeň.. neviem, kde bude spať :-/ ale to sa vyrieši :-) ako aj všetko.. to som proste celá ja.. mám ho rada, lebo s ním nemôžem byť.. inak by som ho mala isto dávno plné zuby.. ale aj teraz, keď som tam bola, tak bolo všetko pekné..

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014