whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

konecne den D :) (19.12.2008)

den, na ktory som cely zivot cakala.. den, po ktorom som zacala mat rada Boha, uverila na lasku a osud.. na vsetko krasne, hoci blaznive..
2 tyzdne som nebola doma.. povodne som sa mala vratit, lenze som zmeskala autobus.. blbaa Bratislavska MHD.. co narobim..nakupila som si dake jedlo a cely vikend sa ucila.. nebolo to odveci, snad mi to aj pomohlo porobit vsetky skusky, ktore som mala 4 za posledny predvianocny tyzden.. v piatok este poslednu - z manazmentu.. zvladla som ju na Acko aj bez tahaka a bez ustnej.. nakoniec som LTT stihla aj bus :) okrem toho, ze mi spadol cestou od celkovcov moj oblubeny vanilkovy balzam do kanala sa ten den asi nemohol zacat lepsie! :)

autobus ostal trcat v zapche a nakoniec meskal vyse 3/4 hodiny.. nevadi.. na stanici ma cakal misko, povedal, ze phoenix je zatvoreny a ze ide za bratom do Konga.. ja som to pisala holkam, nech pridu tam.. v CBA kupili flasu ladovky a gin s tonicom. :) sli bezo mna a ja som sla nasledujucim busom za nimi :)

ked som tam prisla, boli uz vsetci v peknej naladicke.. vsetkych som si vyobjimala .. bola tam strasna kopa cudzich ludi.. chalanov.. vlastne pri nasom stole sedeli len sami cudzi chalani.. kamarati miskovho brata.. janka ma posielala sa zoznamit, ale na to som nemala naladu.. teda.. bola som uplne triezva a oni zjavne ni..

agika hrala futbal s jednym vysokym chalanom proti janke s marcelom.. ked sa tym nexcelo hrat, rychlo som priskocila, ze ja si velmi rada zahram.. hrala som s mickou proti agike a Stevovi. :)zakazdym sme vyhrali 6:4.. :) boli sme proste lepsie.. islo nam :) nexcem poznamenat ten detail, ze ja som bola triezva, kym oni mali uz co-to vypite :P

potom sme sedeli pri stole.. bolo nas strasne vela.. holky a chalani sedeli oddelene.. na rozhrani ja a misko, bila som sa s nim, aby pivo nepil, ze chory je.. aj to som mu na nete slubovala, ze mu budem odtrrhat.. a tak no pritom sme sa obaja sikovni tym poliali.. usiel sa mi jeden tatransky, ktory bohviekto bral, tak to potesi :D .. potom sme sa ale zdvihli, ze ideme inde, kde si budeme moct vsetcia sadnut, a siska musela uz domov aj luza..

tak sme sli, chalani ostali tam.. len marcel a misko sli s nami :) sak oni su nasi ;) prisiel aj mino.. ale mala som zavazok.. s minom si nic nezacnem! :D aj ked budem opita.. pri phoenixe na rohu sme pili, ako zvykneme.. prisiel aj svanto.. ale na aute, zobral potom sisku..

pili sme gin s tonicom, nikomu to nechutilo..tak sme s minom stiahli celu flasu..este misko a micka sli kusok pred nami.. drzali sa za rucky.. a my sme im ohromne fandili O:-) aj micka s miskom nam kusocek s flasou pomohli.. mino hrozne flusal, tak som mu vravela, nak prestane.. on mne, ze nak ja zacnem.. tak sme flusali do stlpov, do aut.. proste zabava jak slak :D

nakoniec sme dosli do pelikanu :) sedeli sme tam, kym nas niekto nevyhodil..samozrejme vacsina ludi tancovala..ja nie, ale nikdy som tam neostala sama.. bol pri mne mino,alebo miskov brat mino, alebo marcel, alebo micka s miskom.. stale niekto.. potom sme sli este vonku pit.. mino, miskov brat ma volal, nak ostanem s nim, ze mi kupi tatransky, ale som nexcela trhat partu.. myslela som, ze ved misko s nim ostane.. lenze som si potom ani neuvedomila, ze misko je s nami vonku a nechal tam mina sameho.. ..

vonku sme pili, bavili sa, bola sranda O:-) no pred vchodom sme potom stretli Steva s jeho dvoma kamaratmi.. Stevo sa siel s nami prejst do Ceresne :) ale bola zatvorena.. vratili sme sa do Pelikanu.. s Mickou sme sli na WC.. Stevovi kamarati odisli, ale on ostal :)

potom sme sli uz dnu.. sedeli sme so stevkom a kecali, ostatni tancovali..no celkovo tancovalo dost malo ludi O:-) a ked DJ zahral sladak, nebol tam skoro nikto okrem janky s marcelom.. so Stevkom sme si sli zatancovat :) ten sladak a potom este par pesniciek O:-) potom sme sa nevratili sadnut si k micke s miskom, ale sme sli kusok opodial a bozkavali sme sa..

aby nas nikto nevidel.. on tak kraaaaaaaaaaaasne bozkaval :) uplne daco uzasne.. o chvilku sa ale misko uz ponahlal na vlak do BlackCity.. o stvrtej mu snad siel.. a kedze aj Stevko je z BlackCity, sli sme s nimi.. aj s mickou, samozrejme :) cestou v Zlatej ulicke sme s mickou liezli na fontanu.. no chalani mali dost naponahlo, aby to stihli..

so stevkom sme sli kusok pozadu.. ale jemu sa moc nexcelo este domov.. povedala som mu "xces vidiet, ako sa meskaju vlaky?" necakala som na odpoved, pritlacila som ho k muru a zacala ho vasnivo bozkavat.. a ano, nebranil sa ani chvilku.. obratil ma k tomu muru a bozkaval ma este viac.. bolo to daco uzasne, nadherne, nezabudnutelne O:-)

uz len to, ako som sa mohla pri tom postavit na spicky a mala som pocit, ze mozem lietat.. hybali sme sa velmi pomaly, nexcelo sa nam prestat bozkavat.. nakoniec ten vlak naozaj zmeskal.. ale vobec mu to nevadilo..estezeby hej :D no prisla za nami micka, ze uz xce ist domooov, no este s nami chvilku ostala ..

sedeli sme na stanici a pili bujon z automatu..a potom horucu cokoladu za posledne drobne :) stevko si stale pytal moje cislo, no ja strasne nerada davam cisla.. nakoniec mu ho nadiktovala micus :) ked sme sa lucili, bolo to strasne zlate..:) ked daval micke pusy na licka, on taky velky a micka malicka.. ved je medzi nimi skoro 35cm rozdiel :) aj mne dal pusu na rozlucku.. a este pred spanim sme si vymenili zopar SMS :)

stevko :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014