whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

komu to klamem?

ani krásny, ani ľahký..
stratila som mobil..

práve som sa dozvedela, že ni totálne.. má ho Zlatý Španiel.. aspoňže..

Dlhovlasý je preč len deň, ale aj tak mi chýba.. aj keby tu bol, nexcel by ma.. to je, čo si dievča vezme z toho, keď chlap povie: "si skvelá, krásna a nikdy na Teba nezabudnem.." že nexce so mnou byť.. že sa nexce zaľúbiť.. whatever.. chýba mi :( a nikdy ho už neuvidím .. a keď aj.. nexce ma.. aspoň niekto má rozum.. :-)

ráno prišiel BB.. povedal, že Zlatý Španiel je skvelý kamarát.. asi hodinu ma hľadal a nexcel bezo mňa ísť ani dnu.. je skvelý kamarát.. mám ho strašne rada.. ale zase všetko len kazím..

prišiel.. a spí.. spí a chrápe.. ani sa ma nedotkne.. aspoňže neprdí.. dnes výnimočne :D načo mi je taký chlap?

včera som zmizla s nejakým iným chlapom.. sedeli sme v tráve a on sa ma pokúšal pobozkať.. povedala som, že nexcem, a on, že ak xcem, nak idem preč.. tak som sa zdvihla, v sekunde si to rozmyslel a prosil ma nech ostanem.. rozbehla som sa preč.. ale mojich som nenašla.. bola som stratená a tak som šla domov.....

a dnes sa cítim strašne zle.. ni, nemám opicu ani nič, len hlbokú depku.. depka.. aké pekné slovo pre tak škaredý stav.. tešila som sa, aký bude tento týždeň skvelý, ale Ďuri nepríde.. mal prísť dnes.. ale nedošli mu lístky.. a sestre ešte tiež nie.. bojím sa, že to ani nestihnú.. a to som pošte tak verila :(( a keď jej nedojdú vôbec, tak to som pekne v dupe..

už sa ani neteším na to, čo bude.. skôr mám strach.. hoci môj milovaný Maďar príde.. aj moja milovaná Luxemburka.. o sestre si už nie som až tak istá :-((

je mi strašne smutno.. a momentálne.. ma BB strašne irituje... neviem, načo prišiel za mnou.. keď tu teraz len chrápe.. je to také.. nepekné..

o 6 dní má M. narodeniny.. a viem to aj bez FB. nie je také ťažké si to zapamätať.. 31.7. .. 2 týždne pred sestrou.. predo mnou ^_^ .. mám preňho "darček", ktorý mu nikdy nedám.. knižku s nemeckými citátmi Hab dich lieb.. s vlastnoručne pripísanými vlastnými na každú stránku.. neviem si predstaviť, že by som ju dala BB.. alebo komukoľkvek inému.. bolo by to klamstvo.. lebo viem, že je preňho..

a nie je to vhodné.. a stále to tak cítim.. a xcela som mu vrátiť psa.. a kvietok.. tie veci, čo MILUJEM, a strašne mi ho pripomínajú.. ale nexcela som mu vrátiť tričko.. spím v ňom.. prala som ho.. nevonia po ňom.. smrdí po sušičke :D nexcem mu ho vrátiť.. som zato falošná? patetická? xcem mu dať veci ako "aha, nexcem na Teba myslieť" ale xcem si nechať niečo, čo je jeho.. a teda koho xcem vlastne oklamať?

je mi tak smutno.. :-(

hlboka depresia :( | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    dievca, citala som ta uz viackrat ale som z teba stale rovnaky jelen... :)
    publikované: 29.07.2012 20:07:15 | autor: silvia (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014