whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

jeho priatelia..

tak po tom, ako sa na mňa deň predtým vykašľal, som dúfala, že sa uvidíme aspoň včera.. poslal mi aj smsku, že čo pekného robím a o chvíľku na to mi poslal smajlíka na fb. tak som mu napísala, že práve obedujem a o pol hodky idem plávať... on sa šiel strihať, tak som ho presviedčala, aby to nerobil, že onedlho môže byť emo..

a keď som skončila s plávaním, stretla som Taiwanku :-) vravela, že deň predtým mi xcela zaklopať, aby sme šli do Die Bombe, ale že sa bála, že ma s frajerom vyruší.. keď som jej povedala, že som s frajerom nebola, tak bola smutná.. ale dohodli sme sa, že do Die Bombe pôjdeme dnes.. dala mi darček - 2 páry čínskych paličiek :-)

tak som napísala M., či môžem prísť, že by som mu doniesla večeru a xcela som kúpiť nejaké nudle, že to budeme jesť tými paličkami.. on mi ale odpísal, že dnes ni, možno zajtra.. a keď som sa ho potom spýtala, prečo, po dlhšom čase odpísal, že dnes ide von s kamarátmi...

tak som si predstavovala ďalší nudný večer, že sa budem kus učiť a kysnúť na izbe a kus mi bolo ľúto, že som si to s Taiwankou nedohodla radšej na dnes, lebo takto by s nami musel ísť zajtra aj M., keď xcem byť s ním aspoň kus.. no o pol hodinu neskôr mi miláčik zavolal, že ak xcem, môžem ísť s nimi.. aj keď že to možno bude nuda, že sa budú vkuse baviť o chémii alebo tak.. nakoniec som mu povedala, nech mi dá polhodku..

šli sme do baru, čo sa volal Ficken.. tých jeho priateľov tam bolo vážne veľa.. a hoci chemici, tak bolo tam aj pár dievčat.. a samozrejme sme práve pri tých sedeli :-)) on sedel pri mne, ale samozrejme sa ma ani nedotýkal. len sem tam ma pohladil pod stolom po nohe.. ale šak vpohode..

spočiatku som len tak tíško sedela, sem - tam som niečo povedala.. hlavne som sa snažila rozumieť, lebo rozprávali fakt rýchlo.. Miguel kúsok koktal a Patty zase šušľala, takže to bol fakt problém miestami im rozumieť.. hlavne patty, ale zlatá bola vždy, keď nejakú funny story rozprávala, smiala som sa len na jej podaní.. M. rozprával zase o sebe a sestre ako sa opili v Moulin Rouge :)) dali sme si pivo.. a potom aj pár kôl tequilly.. tak som sa potom aj odvážila trošku rozprávať.. M. kamarátka Lisa, ktorá s tou tequillou začala (a vďaka ktorej mal M. asi o 3 tequilly viac, ako ja..) mi vravela, akú mám skvelú nemčinu, že nerobím vôbec chyby.. tak som sa smiala :)) ale bola dosť opitá, tak si ich asi nevšimla :D

ku koncu potom dievčatá už poodchádzali a ku nám si prisadli dáki chalani.. zlatí boli, sa so mnou bavili.. a že.. keď budem xcieť s nimi ísť dakedy von, že by som im mala dať číslo na seba a tak.. som im povedala, že mám číslo na M. :D tak to stačí.. a oni, že naňho číslo ani nemajú.. potom nás už čašník vyhodil, že bude zatvárať.. tak aspoň vonku ma už M. chytil za ruku :-)

ostal u mňa spať, tak som mu, ako mi D. radil, povedala, že spolu nemôžeme spať, lebo si xcem byť istá, či to so mnou myslí vážne.. a on na to, že "to si vážne myslíš, že by som sa s Tebou iba pobavil a nechal Ťa?" .. no úprimne.. presne toho sa bojím.. povedal, že by sme mali začať od začiatku.. lebo keď sme boli predtým spolu, spravil veľa chýb.. povedala som, že ja tiež, a bojím sa, či ich dokážeme všetky tak rýchlo odstrániť.. povedala som mu, že ho ľúbim.. viackrát.. on mne nie.. ale to je ok.. zatiaľ..

m... | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014