whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

jeden z najkrajších víkendov :-)

.. ale tak nejako úplne mimo reality..
(17.5.)
o štvrtej hral R. na bažantovi. xceli sme tam prísť načas, ale D. sa vrátil z práce až o pol 4. potom si rýchlo hodil sprchu, kým som sa dochystala. dala som si žlté šaty, ktoré som si kúpila pred týždňom.. sú trocha krátke, ale krásne.. s odhaleným chrbtom a veľmi pekným vzorom látky. no musia sa nosiť bez podprsenky a za posledný týždeň sa mi veľmi zmenšili prsia.. tak už nemám do tých šiat veľmi čo dať :( .. škoda, predtým vyzerali fakt bohovsky O:-)

tak sme zmeškali asi vyše polovicu koncertu, no aspoň pár pesničiek sme stihli :-) ostali sme až do konca, hoci to pôvodne nebolo v pláne. napísala som Tilkovi, že budeme kus meškať, no nakoniec on meškal viac. skoro som si ho odzadu pomýlila s dákou tetou, musela som si ju obísť, aby som videla, že to nie je on. nakoniec dorazil, vyšiel z busu až medzi poslednými a .. objal ma.. mala som pocit, že asi sekundu mi xcel dať aj pusu, ale nespravil to. šli sme ku D., nech si môže zložiť veci a keď sme tam už boli, tak si dal aj sprchu. keď sme sa ocitli v izbe sami, tak ma pobozkal. bolo to tak pekne napäté :-)

šli sme späť na Bažanta a chalani si hodnú chvíľu vyberali, čo budú jesť. Tilko si kúpil cigánsku a D. asi kebab. a bol koncert Smola a Hrušky :-) na ten som sa tešila najviac, aj bol super.. našli sme aj mojich kamarátov, tak som šla za Ukecanou a Maťou, strašne sa tešili, začali sa so mnou krútiť a poskakovať.. no zlaté ^_^ R. mi potom poďakoval, že sme prišli podporiť :-) dala som mu potom podržať mikinu, lebo itak netancoval, no on ju potom dal Matinmu Danovi. boli sme vzadu skoro až pri stánkoch, ale šlo to do pohody.. malý pišta a maťa mali veľa piva, tak nás aj núkali a tak sme kolovali :) potom sme si kúpili jedno naveľa v stánku, tak už zdraželo na 1,10. škoda..

no xcela som ísť dopredu k Miňovi tancovať, tak som urgovala Tilka nech dopije. ale pomaly mu to šlo, tak sme nakoniec ani netancovali. po koncerte začalo pršať a tak sme sa šli skryť do Aury. tam sme si len sadli, Miňo si dal 1 čaj ale inak sme boli nasucho :) potom sme s jednou Jankou a Sisi si spravili výlet na WC :) lebo tam bolo plno a tak že pôjdeme do Štúráku, ale ubytovacie bolo už zavreté, tak sme šli na átriáky.. a vonku hral HEX. tak sme tam chvíľu počúvali, hoci fakt lialo :-) a keď sme sa vrátili do Aury, tak som všetkých presviedčala, že veď pome von na koncerty!

no ešte sme sa stavili v babke, kde nikto nevedel, čo xce, tak som mohla vybrať a chalani zaplatili :D vzali sme Nicolausku Black Currant a kofolu :) a šli sme von, schovali sme sa pod štúrák, lebo stále lialo. Kolovali fľašu a spievali. ja som najprv ani moc nexcela po tom, čo mi R. naposledy povedal a Miňo až príliš xcel, aby som práve ja spievala.. tak ale potom naveľa. Potom som už bola v nálade a objímala som Tilka. aj sme sa kus bozkávali a tak.. on aj pil asi toľko, čo ja, ale  ho nechytalo.. potom mi vravel, že aká zlatá som bola, keď som bola opitá a ja som nevedela, čo tým myslel, ale nexcela som sa pýtať... domov sme šli asi prvým nočákom a cestu si tiež poriadne nepamätám. ešteže D. viedol :)

(18.5.) zobudili sme sa o šiestej ráno, ale už bolo slnko, tak som myslela, že je viac.. len sme sa tak maznali a púšťali si pesničky z YouTube ešte ďalších pár hodín. potom mi volala sestra, či sa nám nexce na Farmársky trh. tak sa nám aj xcelo :-) spravila som na raňajky praženicu a od Lukáša sme dostali trošku slaniny. rozdelili sme si jednu kaiserku, ale stačilo :-)

mali sme mokré topánky, tak ja som si dala sukňu a lodičky, ale tie som si vyzula už na zochovej, lebo ma itak tlačili, a bolo dosť teplo na to ísť naboso :-)

farmárske trhy boli v sade janka kráľa. len taká úzka ulička medzi stromami, pár zvieratiek, pódium, nejaké stánky, relax zóna.. :) janka nám kúpila polotmavé pivo v jednom stánku.. potom sme pozerali koncert Cherry Pie, pre účely farmárskeho trhu "bublanina" :) dobrí boli. :-)

potom sme šli do auparku a nakúpili pár pív z chladničky a dáke jedlo :-) také žemličky ešte teplé, tak to som jednu zjedla, lebo som bola hladná, lebo ráno mi Tilko všetko zjedol! :D

sadli sme si do trávy pod stromy :-) otvorili pivo.. prišiel Marcel. spýtala som sa Tilka, will you be my weekend boyfriend?, on že áno, can i put it on facebook? :) potom hral aj vidiek, ale to nás moc netankovalo. :) potom sme šli ku Janke a uvarili halušky.. nepodarili sa, lebo sme dali priveľa ale fakt priveľa priveľa múky. Tilko ich tam potom hádzal do vody, ale nevyberal, a tak spravil celú horu, že už cesto nemalo nikde miesto :D plný hrniec variacej vody s haluškami :) smiala som sa :-)

potom sme šli na noc múzeí.. najprv do galérie, kde sa nám tilko na celkom dlho stratil, potom sme vonku chvíľu pobudli v hojdacej sieti a šli sme janku potom fleknúť domov, aby mala mhd zadaríka a šli sme ešte do dopravného múzea. na nadchode pri stanici mi povedal, ich liebe dich.. nevedela som, ako zareagovať, tak som povedala ich dich auch. potešilo ho to ^_^ nexcelo sa mi s ním pol hodiny dohadovať, že to ešte nie je láska, tak som to nechala tak.. múzeum bolo milučké, ale jemu sa viac páčilo v galérii.. mne zas tá prišla trošku oničom. potom sme si na stanici ešte kúpili hot dog a šli domov.. :-)

v nedeľu (19.5.) sme síce vstali okolo deviatej, ale z izby sme sa vyplietli až okolo 12tej. Lukáš sa prišiel spýtať, či neskočíme niekam na obed, tak sme asi o jednej vyrazili.. šli sme do malej krčmičky zozadu od istropolisu. on si dal halušky, ja mäsové guľky a tilko soté v pivnej placke.. mal dobrú megaporciu, že ju ani nezvládol. potom sme do noci nič nejedli a stále bol v pohode :-) ku tomu si chalani dali po dve pivá, mne stačilo jedno O:)

potom sme zmeškali bus do Hainburgu, tak sme sa ešte prešli popri dunaji. videla som holku bez topánok zase, tak som si povedala, že aj ja sa vyzujem a Tilko sa tiež vyzul. :) potom sme sa trošku prešli aj po meste a už šiel ďalší :-) v Hainburgu sme trolilinku poblúdili, ale fest sme našli bez väčších problémov. 6€ vstupné bolo trochu veľa, ale bolo tam fakt milo. videli sme lanolezca, rytierske súboje, ktoré boli hrané a aj také 3 na 3 deadmatch :) boli tam aj dáki z čiech a tých riadne všetci rozniesli na kopytách :( :)

rozmýšľali sme, či ostať na poslednú časť programu, lenže začínalo pršať, tak sme radšej šli. ešte som si umyla nohy vo fontáne, než som sa obula, čo bolo veľmi príjemné, a čakali sme pod takým podchodom, lebo sa už dosť rozpršalo. hrali sme sa s fialovým svetlometom, čo svietil na strop :-) cestou do BA sme sledovali búrky z oboch strán a bohužiaľ lialo aj v BA. tak sme šli domov a pustili si Warm bodies :-) bolo to celkom milé a vtipné :-) len posledných 5 minút sme už nesledovali.. teda aj predtým kus ni, ale to sme si vrátili O:-)

(20.5.) zaspali sme až na svitaní a spali sme asi 3 hodiny.. ale vždy, keď som otvorila oči, on na mňa pozeral a ja som ešte xcela spať, tak som sa ho snažila ignorovať, lebo som nevládala ani mať oči otvorené.  itak sme vstali asi o deviatej.. no zase sme sa nikam neponáhľali :-) povedala som mu, že keďže už nie je víkend, nie je viac môj priateľ a že sa musí o to miesto znova uchádzať. potom som sa spýtala na kvalifikácie a povedal: "no.. viem dobre hlúposti trepať." tak som mu povedala, že sa má viac snažiť, ak toto má byť jeho kľúčová kvalifikácia, pre ktorú ho mám zamestnať, tak teda nič moc... tak povedal, že je aj celkom vtipný a pekný! :) tak som mu dala skúšobnú dobu pár hodín..

išli sme zase bosí :-) okolo 12tej sme sa šli najesť do burgeru pri dome. dala som si šalát.. konečne dáka zelenina, lebo inak sme jedli celý víkend len pár cherry paradajok. bolo mi ho dáko veľa, tak mi s ním trošku pomohol :-) chodili sme po starom meste, okolo sôch, po námestiach a tak.. celkom nuda ^_^ .. pýtal sa ma na mojich bývalých a ja som mu nexcela nič povedať. šli sme do greentree na zmrzlinu a na kávu. potom si mal vybrať, či ostaneme, alebo pôjdeme, tak povedal, že pôjdeme ale ostali sme. boli tam také pohodlné kreslá a čašníčka bola riadne trafená :-) ale tak milo - srandovne :-)

potom sme šli ešte na hrad a urobili zopár fotiek :-) aj taká zlatá teta nás fotila, čo sa tvári, že má foťák v ruke prvýkrát v živote :))

v centrali sme kúpili ešte dačo na jedlo a tilko si kúpil fľašu nicolausky domov :-) na večer sme zobrali borovičku, lebo sa sťažoval, že odkedy je na SVK, ani sa len nepripil.. potom sme si pozreli 1 diel gravity falls a potom sme varili käsespätzle :) chvíľu potom, ako sme dojedli sa chalani vrátili.. sadli sme si do obývačky, oni sa najedli tiež a otvorili sme pralinky :-) a potom aj borovičku. fakt pil rýchlo, čo ma aj celkom prekvapilo.. ja keď som pila, tak len s ostatnými, ale on tak hocikedy. tak sme mu dolievali, nech nie je sklamaný.

nakoniec sa vypila celá fľaša, hoci som to ani nečakala. a tilko bol fakt dosť opitý. riadne si hrkútali s lukášom, väčšinou tak o pc hrách a podobne. potom aj tak, že ho musí prísť navštíviť atď. isto príde, tak som si robila srandu, že nech si dáva pozor, lebo tam majú poriadne schwuli-WG :) veď si aj spolu varia a hlúposti :-)

keď chalani na chvíľu odišli z izby, tak sa na mňa xcel vrhať :D a potom bolo kus problém ich vyhnať spať, keď už D. chudáčik zaspával v kresle.. tilko ich ešte potom oboch náruživo vyobjímal a lukášovi povedal, že ho ľúbi.. potom dlho riešili, ako sa k sebe dostanú na fejsbúku a lukáš si musela pridať mňa, aby si mohol pridať tilka, no podarilo sa ^_^ takže bromance môže pokračovať :)

potom sa šiel nasilu vygrcať, aby mu ráno nebolo zle a troška kecal tak opilecky, ale dosť málo a dosť odveci, ako sa mu celá izba krúti a hlúposti. a že sa opil, lebo ma nexcel sklamať :D vraj že s nami nebude piť, lebo on je opitý a mi nie, že nie je zvyknutý, ale tak hlúposť, keď pil 3x toľko, čo my :D minimálne ^_^ a ešte, že nexcel spať v nohaviciach, ako ostatné noci, že bude spať len v spodkoch a tričku, lebo tak je zvyknutý a je mu jedno, čo mu poviem.. potom si tak ľahol, že mu z tých spodkov všetko trčalo, tak som sa smiala, že z neho budem mať traumu.(predtým, keď sa prezliekal do tých nohavíc, tak som sa nepozerala, a on na to, že "mach dich nicht lächerlich" že sa nepozerám. ja som mu povedala, že no neviem, kto z nás v tých nohaviciach spí..)

o chvíľu potom zaspal. budík bol na 7:40 (21.5.), hoci tak skoro sme vstávať nepotrebovali, no aspoň sme sa mohli ešte 20 minút potúliť O:) ani mu nebolo moc zle ráno :) spravili sme mu jedlo na cestu, zbalili sa a šli. peši na stanicu. potom sme mali asi 10 minút, hoci bus tam už bol. tak si obsadil miesto a objímali sme sa. ale povedala som mu, že nemám rada lúčenia a nebudem mu želať "schöne fahrt" a tak.. on povedal "mach's gut" tak som mu povedala, že to je to najhoršie.. ale neviem, už ma to aj prechádza.. to čo bolo s M. už nebude... ešte som zakývala, a bol koniec...



nebol úplný koniec, lebo potom požiadal o predĺženie pomeru na dobu neurčitú.. že by sme mali skúsiť vzťah na diaľku.. povedal: "ich bin dein." povedala som, že mi to pripomína dialóg z mojej obľúbenej knihy, len tam to hovorila holka chalanovi.. spýtala som sa, čo to znamená, a on že ma ľúbi a nebude si všímať už iné dievčatá ani v nemecku.


"- Na čo myslíš, Voloďa?   - Na teba, Marta.   - A ešte?   - A ešte na nič.   - Ľúbim ťa, Voloďa.   - Ľúbim ťa, Marta.   - Si môj, Voloďa.   - Tvoj som, Marta.   - Som tvoja, Voloďa.   - Moja si, Marta.   - Napime sa, Voloďa.   - Napime sa, Marta.   - Na túto noc, Voloďa.   - Na teba, Marta.   - A ešte?   - A ešte na teba.   - A ešte?   - Na nič.   - Na včerajšok?   - Nie.   - Na zajtrajšok?   - Nie.   - To je dobre.   - To je dobre, Marta.."

- Ladislav Mňačko - Smrť sa volá Engelchen


potom som sa spýtala, ako si to predstavuje s tým vzťahom. povedal, že budeme si písať na skype a stretávať sa tak každý druhý víkend.. cenovo to nie je až také otrasné, ale tá cesta je strašne dlhá :( takže mi to príde pomerne nereálne.. aspoň zo začiatku, keď budem v accenture začínať.. na druhú stranu koncom júna môžem prísť na trochu dlhšie.. a on cez svoje skúškové môže prísť.. a kým budem v práci, bude sa učiť a večer budeme spolu. a potom už budem možno mať aj po školeniach a môžem si brať voľno O:) tak uvidíme..

ale taký vzťah na diaľku je dosť komisch.. neviem.. nie je to zatiaľ žiadna zmena od toho, čo sme mali predtým, akurát, že mi občas napíše "láska".. ach.. troška pričasto mi vravel, že ma ľúbi.. keď som sa spýtala, prečo, povedal, že je to preňho dôležité.. aspoňže to aj nepíše :)

a neviem.. neviem, či to pôjde.. ani neviem, či ho ľúbim.. ale veď na to je ešte sakra skoro.. a asi ako vždy, neviem čo xcem.. napísal mi "Nach dem Wochenende letzten Monat kam mir das ganze mit dir erstmal wie ein Traum vor...heute ist alles so wunderbar real :D" .. ale mne to stále nepríde reálne :( .. a ja neviem.. taký úžasný chlap.. a mne stále niečo chýba.. bojím sa, že už nebudem nikoho milovať ako M. .. že už nebudem nikdy ľúbiť..

napísala som BB, len aby v tom bolo jasno.. že nebudem xcieť u neho byť, keď prídem do nb. a že ak sa stretneme, tak len kamarátsky, ale nemusíme sa. povedal, že dobre tak, a že si to aj myslel. potom ešte povedal, že bude vystresovaný učením a tak (ehm, videla som ho, ako sa "učí"..) a že ide podať žiadosť, nech hľadajú ten stratený list.. a potom, že by predsa bolo milé, keby som za ním prišla, keď tam budem, lebo tam mám ešte nejaké veci a rád by ešte videl Zajačika.. milé od neho.. povedala som, že si ho môže aj nechať, nech sú deti spolu, ale nexce..

proste.. zobral to bez emócií, ako aj asi celý náš vzťah bral. tak chladne.. tak som sa asi nemýlila v tom, že pre neho veľa neznamenám.. no nemám mu čo vyčítať.. asi to bolo vzájomné.. a je to tak aj lepšie.. pre oboch.. asi sme sa vážne len vzájomne využili..

aké to bude teraz s tilmanom, to neviem.. ale idem do toho s čistým štítom, čistým svedomím a budem sa snažiť dať do toho všetko, aby to mohlo výjsť.. len či naozaj.. a či to aj bude stačiť..


daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014