whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

I am so not a loser

^_^
je to až podozrivé, ako sa mi v poslednom čase darí.. tak zaklopem na drevo, aby som to nezakríkla..
s vevou sme boli za anetkou v Birminghame, aby sme jej spravili rozlúčku so slobodou.. šli sme len na dva dni, a tak na začiatok celkom dobre naštvalo, že náš let tam mal takmer osem hodín meškanie.. no dostali sme päťeurové poukážky na jedlo :D dva krát ! :D za prvú sme si kúpili bagetu a ešte nejaké sladkosti v stánku s pomerne normálnymi cenami (na letisko.. iná možnosť bol len nejaký predražený coffee fellows..). no bagety sa hneď minuli a tak sme za druhých pät éčok len sladkosti pokúpili ^_^. žiadne sme ale nezjedli, nemali sme nejako chuť..
ešte než sme šli ku gejtu sme kúpili anetke tatranský čaj.. ako sme tak čakali, polku sme vypili :D pomaly ale za tých osem hodín, že nám ani nič poriadne nebolo.. len veva má kúsok okno :D ale to bolo spôsobené asi únavou.. že anetka do fb správy písala číslo na jej janka, tak som ho V. diktovala a ona sa potom v Bme čudovala, že odkiaľ ho má, že asi ešte z londýna :D
každopádne.. rozlúčka bola super, bola s nami aj jej poľská kamarátka dária. Vyrobili sme A. s jankou také tričko, že aké úlohy má plniť.. bolo ich priveľa :D pili sme kus doma a A. spravila dobré hamburgery. potom jeden cosmopolitan v bare a šli sme na disko..
vstupné boli tri libry, ale zato ma milo prekvapili lacné drinky. keď som brala prvé kolo, bolo to 14 za štyri long beach ice teas. podľa nápojového lístka som čakala, že budem platiť dvakrát toľko.. asi mali nejakú akciu. platiť sa dalo kartou a tak som si nemusela ani prachy vyberať.. A. poplnila pár úloh, potom sa zgrajfla s nejakým fešákom porozprávať :D aj mne sa celkom chlapi prihovárali, aj som sa s niektorými bavila, ale bolo to viac vtipné ako zaujímavé, lebo som skoro nič nerozumela ^_^
V. nebola až tak flirty ako my, a to bola jediná nezadaná ^_^
každopádne dnes som dostala email, že mi ryanair zaplatí 250€ odškodné za zmeškaný let. to celkom poteší, stačilo len vyplniť formulár na ich stránke.. tak som sa potešila.. vlastne sme na tom výlete zarobili, lebo toľko sme neminuli ani s letenkami dokopy. :)
včera som zase konečne zistila známku z diplomovky.. teda konečne som ju už dostala. mám 1.0! :) jupí! :) keďže profesor chcel, aby som tú prácu prihlásila na súťaž, tak som aj dúfala, že to bude 1. niečo, ale 1.0 je proste naozaj paráda! :) tak som sa tešila celý deň.. teda celý večer, odkedy som sa to dozvedela.. janka a tilko sa tešili so mnou :) to bolo pekné, ako keď som začala tancovať, tak vedeli, že na to myslím :D
prvýkrát som sa tešila, že nie som loser, keď mi budúci šéf povedal, že ma berú :-) dala som si status na fb "i am NOT a loser", potom som sa aj na párty všetkým chválila :)  j. a t. si z toho robili srandu, že by som teraz mala dať status "i am SO not a loser", nech sa zase pochválim :D teraz sa nebudem O:) iba R. sa pochválim :D keď už mi s tým pomohol ^_^ teda.. skúsil :)
asi budem v nemecku osamelá.. hoci ja až tak ľudí nepotrebujem :D ako sa poznám.. ani tu nie som nejako spoločenská. ale mám doma stále tých mojich najmilších.. a tam ich mať nebudem :( ale tilko príde.. skôr či neskôr..

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014