whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

den piva

a ja kupujem víno
včera bol v nemecku deň piva.. okrem toho bol jeden Maß na Frühlingsfeste grátis.. tak sme tam večer išli, ale prišli sme neskoro.. o deviatej zatvárali.. a to tam mali byť do desiatej.. teda, boli otvorený, len vvs stánok bol zavretý..

tak sme sa teda len previezli.. čo už.. keď sme takí žgrľaví :P

po robote som bola v Lidli a kúpila som šesť vín.. čo my ani víno nepijeme.. ale mali moje obľúbené - Gewürztraminer za dobrú cenu. to sa často nevidí.. hoci som si všimla, že majú v onlineshope také isté, len iný ročník o 20 centov drahšie.. no s poštovným sa to neoplatí... tak máme zásobu :) inak pijeme viac-menej len pivo :D

v poslednom čase som dosť depresívna.. chýba mi chuť do života a vôbec nejaká energia... nedá sa povedať, že by som nebola šťastná.. skôr taká pasívna.. tak trochu oničom... nič ma nevie nadchnúť.. možno ani zaujať..

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

  1. Víno pivo
    No píšete mi z duše, já i kdybych byla třeba uprostřed oktoberfestu, tak bych se u stánku zeptala, jestli mají víno :D Pivo asi není nic pro mě, maximálně mi chutnají nějaké medové nebo nepasterizované piva. Ale výborné víno https://vinigrandi.cz/cs/ u mě pořád vede.
    publikované: 25.11.2021 10:47:42 | autor: Katja (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014