whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

ďalší deň

tak.. pomaly sa do toho dostávam :D

dnes moje portfólio stratilo desať euro! :( čo už, je to normálne.. vlastne je to len jedno percento na hodnote.. dúfam, že to takto nepôjde donekonečna :D

kúpila som si v DMke za 14.45 krémik na gratis testen a povedala som si, že sa to vyrovnalo ^_^ aj keď kúsok budem strácať, hlavné je, že sporím.. a dúfam naozaj, že z dlhodobého hľadiska budem mať pozitívnu návratnosť :)

a tak.. tilko mi písal, že by som mohla kúpiť šalát, tak som potom šla aj do penny a kúpila som ľadový šalát a päť merci čokolád, čo sú tiež na gratis testen.. treba brať, kým sú :D

idem domov na víkend.. už v piatok ráno letím.. ale idem cez budapešť, lebo letenky boli drahé a tak som si dala zase blind booking. ušetrím stále asi stodvadsať euro v porovnaní s plnou cenou, ale asi som mohla ísť aj autobusom o dosť lacnejšie.. čo už.. takto je to predsalen asi o polovicu rýchlejšie.. a uvidím aj Daniela :) tak sa teším :) aj na Danielku samozrejme..

Miško bude mať narodeniny.. ale do LC asi nepôjdem.. to by už bolo moc prekombinované.. pôjdem na veľkú noc.. na miškinu tridsiatku :) ach..idem do postele :D starnem.. kde sú tie časy, keď som každý deň ponocovala.. teraz ponocuje len tilko a ja si zúfam, že neviem spať, keď pri mne nie je..

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014