whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

aký je život teraz?

stále čakám, kým začne.. :D prezmenu v kolíne ^_^
čakám.. a budem čakať ešte tak desať mesiacov.. kým skončím štúdium a tilko referendariát.. a že potom, potom už budeme (dúfam) spolu.. mojím snom je norimberg, ale to môžem asi iba snívať... asi bude pre nás oboch ťažké niečo nájsť.. a spolu? takmer nemožné.. no už bez neho nebudem!!

v kolíne som už viac ako dva mesiace.. úprimne nechápem, že sú ním všetci takí nadšení.. ja som si nenašla zatiaľ jediného kamaráta.. a po zotmení ani von nechodím.. mám strach.. bývam v nebezpečnej štvrti.. hoci sa mi zatiaľ nič nestalo.. až na ten zničený bajk.. ale napríklad keď sme pred týždňom boli na kolegovej oslave a potom sme šli peši domov a Marco šiel peši do mesta.. a na druhý deň čítam, že presne v tom parku, ktorým išiel, napadli nejakého chlapa kameňmi a neviemčím, že skončil v nemocnici.. som oňho mala strach...

a človek vkuse niečo číta... silvestra samozrejme nemusím ani spomínať...

vidíme sa s tilkom každý víkend.. je to neekonomické.. nielenže cesta trvá v lepšom prípade sedem hodín, ale ide aj dosť do peňazí... ku tomu drahý nájom... veľa teda nenašetrím.. ale veľmi na sebe lipneme.. takže by sme to inak ani nexceli... už sme sa o tom viackrát bavili.. keď som ešte bola v BA a on v Norimbergu, videli sme sa raz za dva týždne, aj keď to trvalo a stálo približne rovnako..

lenže teraz je to iné.. lebo teraz máme len jeden druhého.. predtým sme mali aspoň pár kamarátov a známych.. teraz sme osamelí..

možno sa mi kolín zapáči, keď nájdem pár kamarátov a presťahujem sa do lepšej štvrti.. možno.. a možno sa presťahujem do ešte horšej štvrti s ešte horšími spolubývajúcimi :D ktovie..

no ak nejakých dobrých ľudí v kolíne poznáte, tak prosím o kontakt ;)

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014