whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

"mám len Teba"

a žiadnych ďalších troch..

napísala som mu na Skype.. 23:23 :) a on ma nevidel online.. povedala som, že sa skrývam.. povedal, "jasné, veď máš isto aspoň 20 obdivovateľov a 2-3 takých týpkov ako mňa" .. urazil ma, keď napísal, že "ale je to v pohode. kým aj ja z Teba niečo mám :-*" to nie je v pohode.. potom zmenil tému..

v piatok (24.5.) sme šli von.. s wendy, miškou, lienkou, minoxom a majdyho chlapcami. pili sme vodku za staráčom. a ja som sa správala slušne :-) lienka a ostatné majú aj fotky s Maajkoom Spiritom :-) stretli sme sa potom aj s brachom a švanťom.. ach, môj "zaľúbený" brat ^_^ .. skočili sme ešte do zimnej a ktosi mi kúpil absinth. ABSINTH! ach, katastrófa.. Wendy šla potom domov a ja s Blackcitčanmi ku nám. :-)

prišli sme asi o tretej ráno a ja som xcela zavolať Tilkovi, lebo som mu sľúbila, že mu možno zavolám :-) ešte tam bol, tak som volala, ale prišli všetci ostatní, ľahli si ku mne do spálne a rozprávali piate cez deviate.. tak sme len párkrát volali, ale nemalo to moc cenu a asi o 3/4 na 4 išiel spať.. brácho sa zavrel v izbe s miškou, lienka s minoxom si ľahli v obývačne a ja som šla za švanťom.. kým bol sám, vypisoval BB, aký je pekný a ho ľúbi a ľúbi porno. po nemecky s kopou gramatických chýb..

BB napísal o štvrtej, že boli s Fionou vonku.. tak sme s ním ešte volali.. potom prišla ku nám aj Miška.. volali sme aj s Jacobom a tak.. okolo siedmej potom všetci odišli a ja som ešte kúsok volala s BB, kým som nezaspala.. keď som sa o desiatej zobudila, hovor ešte stále bežal :) položila som.

v sobotu (25.5.) som mala dosť opicu.. bolel ma hlavne krk, ale aj mi tak bolo šoufl.. Zaľúbený ma zavolal na pizzu :-) tak sme šli, je to predsa najlepšie jedlo na opicu :) xcela som, že si dáme na polovicu, ale on tvrdil, že zje 1 a pol.. samozrejme po polke mu bolo dosť, ale čo už.. pekne bolo.. a potom mi už bolo dobre.. nexcelo sa mi ešte domov, lebo sa mi nexcelo učiť, tak sme šli na motorkársky zraz do Haliče.. kúpila som si radler :-) v pohode bolo.. snažil sa 2x ma pobozkať, ale nenechala som ho. .. keď som mala BB nevadilo mi to, lebo sme prakticky neboli spolu.. teraz mi to vadí.

 potom ma hodil domov, ale odišiel, než som si vzala kabát, v ktorom som mala kľúče aj mobil.. brácho samozrejme nebol doma.. tak keď som sa konečne dostala do vchodu, akurát som sa hrala som zápalkami.. potom prišiel.. nehnevala som sa.. aspoňže prišiel.. večer sa opil a vypisoval mi.. typické..

no a v nedeľu (26.5.) som bola s Bolopochom v kine.. na rýchlo a zbesilo.. odprevadil ma až ku vchodu.. taký je.. ma volá na "rande", ale nikdy sme sa nejak nepriťahovali.. hoci je tiež môj typ.. dlhovlasý :D ale čo..

aj tak xcem len tilka.. "nápadníkov" mi netreba.. O:)


daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014